Cautare

2298 de rezultate pentru "intalnirea membrilor loganclub" (3.16 secunde)
"Este esential sa intelegem ca eticheta nu e un concept perimat sau demodat s...t Respectarea regulilor protocolare reprezinta oricand o conditie pentru reusita evenimentelor private sau a celor oficiale." Bogat ilustrata cu imagini de epoca si fotografii recente ale membrilor Familiei Regale sau detalii ce tin de protocolul regal, cartea prezinta, intr-un mod concis si structurat, eticheta care a insotit si care insoteste in continuare evenimentele desfasurate sub egida Casei Regale.
Stim cu totii ca un rol deosebit in existenta sociala o au normele traditionale, care influenteaza in mod substantial conduita individuala si colectiva a membrilor societatii. ... Traditia pune la dispozitia membrilor societatii simbolurile persuasive ale identitatii colective, intarind inradacinarea si revigorind loialitatile fata de natiune, comunitati, grupuri.
Un alt aspect important, strans legat de subietc, este educarea membrilor familiei pentru a fi capabili sa ajute eficient bolnavul, adica sa-l incurajeze sa-si foloseasca abilitatile pastrate, avantajul fiind dublu:
Consolidarea capacitatii interne a ABNRaRO, inclusiv a membrilor acesteia, pentru promovarea de politici publice si activitati de advocacy si monitorizarea implementarii acestora.
Bunaoara, presedintele PSD Cluj, Ioan Rus, zice ca va sustine trecerea in linia a doua a membrilor de partid controversati, ca parte a reformei in PSD, bazata printre altele pe schimbarea mentalitatilor si pe dezideratul ca fiecare membru din partidul ex-frunce a tarii trebuie sa inteleaga sau sa accepte fara sa comenteze locul care ii revine in rand, in ierarhia interioara a PSD.
In ciuda fanfaronadelor si a discutiilor membrilor partidelor politice. Un motiv, si cel mai tare, ar fi frica membrilor de partid de a candida de unii singuri.
Pesedistii din Botosani au facut un recensamint al membrilor de partid si au constatat ca au ramas fara 12.000 de oameni.
Potrivit reprezentantilor DIICOT, grupul infractional a inceput sa fie monitorizat in urma cu cateva luni, timp in care s-au strans probe impotriva membrilor acestuia.
Probele stranse de procurori pana la arestarea preventiva a lui Samir Spranceana au aratat ca el este cel care coordona activitatile membrilor grupului, cumpara aparatura si se ocupa cu incercarile de salvare a carderilor prinsi de autoritatile straine.
Potrivit surselor citate, liderul gruparii era un barbat originar din Brasov, stabilit de mai multi ani la Craiova In urma perchezitiilor, au fost descoperite la locuintele membrilor gruparii doua "laboratoare"
Omul de afaceri a precizat ca are sprijinul majoritatii membrilor de partid care nu au functie. ... Conducerea PNL nu-si face griji Conducerea PNL nu pare deloc afectata de intalnirea organizata de Viorel Catarama in vederea convocarii unui congres extraordinar al partidului.
Marin Diaconescu a precizat ca Geoana si-a prezentat deja scuzele in fata membrilor grupului din Camera Deputatilor si, potrivit acestuia, le-a spus deputatilor ca va veni si in fata camerelor de filmat pentru a face acelasi lucru.
Intalnirea a fost cu adevarat fascinanta - spunea Reid - deoarece erau oameni care incercau sa-si dea seama ce erau aceste fenomene aeriene.
Andon s-a prezentat ieri la sediul CNSAS, pentru a explica membrilor Colegiului punctul de vedere al clientului sau in legatura cu verdictul referitor la presupusa activitate de politie politica a liderului PC. ... "Dupa ce si-a epuizat intalnirea cu ziaristii, domnul Sergiu Andon a intrat in incinta CNSAS.
Programul vizitei cuprinde intalnirea sefului statului roman cu presedintele George W. Bush, urmata de o conferinta de presa in Biroul Oval, precum si dejunul oferit de presedintele, cu participarea membrilor delegatiei oficiale.
La intalnirea de la Palatul Victoria au participat majoritatea membrilor Biroului Permanent Central al partidului, singurii care nu au venit fiind liberalii dezamagiti de "victoria premierului Tariceanu".
Se vede in acest fel tendinta clara a liberalilor de a apela in special la latura sensibila, traditionalista, romantica a membrilor de partid, prin invocarea repetata a istoriei glorioase a PNL.
El a donat pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor, locul unde s-a desfasurat intalnirea membrilor PNG-CD, suma de 16.500 de euro pentru un adolescent care sufera de o afectiune grava si necesita de urgenta o interventie chirurgicala.
A urmat chiar intalnirea cu Zanfir Iorgus, deputatul dand asigurari fostilor colegi de partid de la PNTCD ca va discuta cu edilul municipiului Mangalia pentru ca un gest precum cel al evacuarii "nici comunistii nu l-au facut", a apreciat deputatul.
Liderul FSLI a mai spus ca actiunile de protest vor continua printr-o serie de activitati revendicative ce vor culmina cu neparticiparea membrilor de sindicat la actiunile din perioada alegerilor. ... Anunturile au fost facute dupa intalnirea liderilor mai multor federatii sindicale, care s-au constituit in Alianta bugetarilor.
google-analytics.com